På Svenska
Hero image

Sentor cybersecurity

Perfection doesn’t exist.
That’s why we do.

Agera på cyberhot

Vi hjälper dig hantera avancerade cyberhot genom kontinuerliga offensiva och defensiva säkerhetsinsatser

Detection & Response

Gör en nulägesanalys

Ett första steg mot bättre säkerhet är att låta experter utvärdera organisationens nuläge och etablera en plan framåt

Assessments

Säkerhetstestning

Med tekniska specialister inom en rad olika områden hittar vi sårbarheter i dina miljöer som andra missar

Security testing

Är ni under attack?

Behåll lugnet, följ vår enkla 3-stegs instruktion och få hjälp att snabbt avvärja faran

Hjälp direkt
Content image

Låt oss hacka dig - innan någon annan gör det

Utvärdera din organisations motståndskraft mot cyberhot genom att låta den testas i sin helhet utifrån ett angriparperspektiv. Attackerna utförs av våra etiska hackare och anpassas efter de hot och risker som din organisation står inför.

  Läs mer om RedSOC

  A selection of our customers

  Content image

  Perfection doesn't exist - that's why we do

  Sedan Sentor grundades 1998 har vi arbetat utifrån vetskapen att cybersäkerhet är ett ständigt pågående arbete där det gäller att ligga steget före angriparna. Tyvärr finns ingen perfekt lösning som passar alla - istället krävs samlad erfarenhet, expertis och mänsklig intuition för att lyckas där automatiserade scanningverktyg och program brister. Efter att ha hjälpt hundratals kunder lösa sina specifika utmaningar, har vi under åren lyckats utveckla ett arbetssätt som kännetecknas av uthållighet och en förmåga att se till varje kunds unika behov. Genom att lära känna dig och din verksamhet förstår vi dina specifika hot och utmaningar, och hittar de smartaste sätten att skydda dig så nära perfektion som möjligt. Tillsammans ser vi till att du kan du oroa dig mindre för säkerhets­hot och istället fokusera på det som är viktigast: din affär.

  Mer om Sentor

  A few word from a customer

  We hire Sentor to review our websites and applications. We are very pleased with the work Sentor has done over the years and the feedback we have received. Definitely a trustworthy security partner."

  Christopher AnderssonCIO at Sevenday Bank

  CAREEER

  A top employer in cyber security

  cybersecurity our people

  Vi vill bli fler

  Är du driven och har ett starkt intresse för cybersäkerhet? Vi letar efter fler personer som vill ansluta till vårt team!

  Karriär

  Bra villkor

  Vi vet att det är svårt att hitta drivna och engagerade medarbetare, och ger därför våra kollegor riktigt bra arbetsvillkor.

  Grymma kollegor

  Vårt team består av roliga, duktiga och engagerade medarbetare, som gärna umgås både under och utanför arbetstid.

  Flexibla arbetstider

  Vi litar på våra anställda, och låter dem bestämma var eller när de vill utföra sina arbetsuppgifter, så länge de är professionella.

  Personlig utveckling

  Vi försöker se till varje individs personliga utveckling, och är därför generösa med både utbild­ningar och certifieringar

  Contact us

  We offer several contact routes and provide feedback as soon as possible. If you have sensitive information, we ask you to use the encrypted method.